redenen om ps 3 te kopen

5 REDENEN OM EEN ​​PLAYSTATION 3 TE KOPEN, IN PLAATS VAN EEN XBOX 360

Wil je graag een nieuwe videogameconsole kopen? Dan kun je beter de PS3 kopen dan de Xbox 360. Ik geef je in dit artikel graag de redenen waarom jij voor de PS3 zou moeten kiezen. De PS3 van Sony en de Xbox 360 van Microsoft strijden om de eerste plek in de gaming industrie. Natuurlijk is er ook nog een derde speler: de Wii, maar deze is slechts voor echte Nintendo-fans. Voor echte gamers is de Wii geen optie door de gebrekkige hardware opties.

Ik heb de PS3 en de Xbox 360. Het zijn beide geweldige apparaten, maar toch heeft de PS3 mijn voorkeur. Ik denk dat de PS3 daarom een betere koop is.

De Xbox 360 is misschien leuk voor schietspelletjes en actiespellen. De PS3 scoort echter beter op alle andere kenmerken. De Xbox live-functie ziet er zeker leuk uit, maar de Xbox heeft niet een functionele gebruikersinterface, die bovendien ook minder gebruiksvriendelijker is.ps3 kopen

De Xbox 360 is erg populair, maar met name in Noord-Amerika. Je zou kunnen zeggen dat de populariteit verder gaat groeien. Dit betekent echter niet dat het ook een betere console is voor de echter gamers.

PS3 beter dan Xbox 360?

Ik geef je graag 5 redenen waarom de PS3 een betere aankoop is dan de Xbox 360.

  1. Het online netwerk van PlayStation is gratis.

Microsoft doet natuurlijk zijn best om de beveiliging van hun netwerk te verbeteren. Toch kost Xbox Live Gold momenteel €50 per jaar! Dat is €50 meer om online te gamen dan dat het PlayStation netwerk kost.

Een bedrag van €50 is niet iets om een rib voor te breken. Toch zijn dit extra kosten. Je moet er rekening mee houden dat het uitgeven van geld aan je gaming console alsmaar blijft doorgaan. Je wilt namelijk nieuwe spellen kopen en uiteindelijk misschien de nieuwste versie van je console. Van de €50 kun je dus ook een nieuw spel kopen.

  1. De PS3 heeft een Blu-ray mogelijkheid.

Het klopt: tegenwoordig streamt bijna iedereen films en series. Toch is het leuk dat de PlayStation extra functies heeft, waaronder de Blu-ray drive. Blu-ray dvd’s maken echt een verschil, zowel qua beeld als qua geluid. Dit is dus een leuk extraatje.

  1. De PS3 heeft betere en exclusieve games.

Aan het einde van het verhaal koop je de console met name om de volgende twee belangrijksteexclusieve games ps3 redenen:

– Je koopt de console die je vrienden hebben.

– Je koopt de console voor bepaalde exclusieve spellen.

Over het algemeen heeft PlayStation betere, vettere, en gavere spellen dan de Xbox 360.

Wanneer je bijvoorbeeld fan bent van Halo of Gears of War, is de Xbox 360 misschien een betere optie. Maar een console gaat verder dan slechts één of twee spellen.

Denk bijvoorbeeld aan Uncharted van de ontwikkelaar Naughty Dog, God of War of Demon’s Souls, wat fantastische spellen zijn voor exclusief de PS3.

De ontwikkelaars van PlayStation en Xbox hebben speciale contracten met game-ontwikkelaars. De game-ontwikkelaars ontwikkelen dus nieuwe games speciaal voor de console. Dit wordt exclusiviteit genoemd. Om niet teleurgesteld te worden wanneer je een bepaald vet spel niet kan spelen op je zojuist gekochte console, zou je dit nauwkeurig moeten uitzoeken.

Enkele populaire games zijn tegenwoordig ook beschikbaar in een computerversie. Wanneer je dus niet de Xbox hebt, kun je sommige spellen dus toch spelen. Zoals bijvoorbeeld Call of Duty.

  1. De controller van de PlayStation 3 is oplaadbaar.

Batterijen kunnen erg irritant zijn. Onderschat dit niet. Wanneer je midden in een heftig gevecht zit, wil je niet dat je controller ermee ophoudt. Batterijen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. De PlayStation 3 controller kun je gewoon opladen. Dit is dus veel gebruikersvriendelijker.

control playstation 3

Ik heb deze ervaring eens zelf meegemaakt met mijn Xbox. Ik zat in een heftige strijd en hadeen andere speler opgeroepen om me te helpen. Net toen we begonnen te vechten, bevroor mijn karakter. Ik klikte hysterische op mijn controller, maar kon er niets aan veranderen. Ik zag voor mijn ogen hoe de levens wegvielen en ik niets kon doen. Het bericht verscheen dat mijn controller niet langer verbonden was met het spel. Ik stond erbij en keek ernaar. Je begrijpt dat dit super irritant is.

Wanneer dezelfde situatie zich had voorgedaan met mijn PS3, dan was ik snel opgesprongen en had ik binnen enkele seconden mijn controller aangesloten op het stopcontact, om hiermee de schade te beperken en door te kunnen spelen. Met de Xbox is er geen oplossing. Je kan opspringen, maar voordat je de batterijen hebt gevonden en hebt kunnen verwisselen, zijn er al kostbare minuten verloren gegaan en ben je zeer waarschijnlijk te laat.

Natuurlijk was het mijn fout dat de batterijen waren opgegaan. Toch zijn batterijen niet meer van deze tijd. Een oplaadbare controller geeft je de mogelijkheid om sneller te herstellen van een foutje. Dat is wel zo gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk.

  1. De Kinect is niet gemaakt voor grote competities.

Je bent niet verplicht om Kinect of andere hardware erbij te kopen. Toch zijn er ontzettend veel spellen voor de Xbox waarvoor de Kinect moet worden gebruikt. Naar mijn mening richt Microsoft zich veel te veel op Kinect door exclusieve spellen op de markt te brengen voor de Kinect.playstation 3 spellen

Wat is de Kinect? Dit is een hulpmiddel om zonder controller het spel beter te kunnenervaren.

Het idee is fantastisch, maar de uitwerking is niet wat het zou moeten zijn. Bij sommige games is dit leuk, maar dit geldt vooral voor kinderen. Naar mijn mening is de ontwikkeling van de Kinect niet voltooid, maar is het product toch op de markt verkrijgbaar. Het resultaat is een waardeloos product.

Zijn er naar jouw mening nog andere redenen waarom de PS3 een betere koop is dat de Xbox 360? Ik heb enkele redenen genoemd. Dit zijn voor mij de belangrijkste argumenten, maar het kan zijn dat jij andere redenen hebt. Deel deze redenen met de community. We moeten elkaar namelijk helpen. Iedereen gaat online zoeken naar reviews van games en consoles en leest graag eerlijke reviews. Laat dus vooral reviews achter voor anderen. Zo kunnen we elkaar helpen om meer plezier te hebben in het gamen.

Published by